Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna

Novice

Šola za starše

Obveščamo vas, da bo naslednja šola za starše predvidoma organizirana v januarju 2021.

Preberite več

Predavanje o epiduralni analgeziji

Spoštovani, obveščamo vas, da bomo v četrtek, 26.11.2020, ob 15.00 organizirali predavanje o epiduralni analgeziji. Nosečnice po dopolnjenem 34 t.n. se na predavanje lahko prijavite preko email-a czn.postojna@gmail.com.

Preberite več

Porod v vodi

Sporočamo vam, da je porod v vodi v naši porodnišnici ponovno mogoč. Za več informacij nas lahko pokličete ali nas kontaktirate po elektronski pošti.

Preberite več

Predavanja EA

Spoštovani, obveščamo vas, da bomo v četrtek, 29.10.2020, ob 15.00 organizirali predavanje o epiduralni analgeziji. Nosečnice, ki so že udeležene v naši šoli za starše, bodo povezavo do predavanja avtomatsko dobile na email naslov. Vse ostale nosečnice po dopolnjenem 34 t.n. pa se na predavanje lahko prijavite preko email-a ...

Preberite več

Navodila otročnicam

Otročnice v času epidemije vljudno naprošamo: da se, kolikor je to le mogoče, zadržujejo v svoji sobi, da si dosledno umivajo in razkužujejo roke, da nosijo zaščitno masko ob vsakem kontaktu z osebjem bližje kot 1,5m (pomoč pri dojenju, previjanje otroka, vizita, preveza) in pri izhodu iz sobe (obisk WC ter ...

Preberite več

Porod v vodi

Zaradi poslabšanja epidemiološke slike s COVID-19 poroda v vodi do nadaljnjega ne bomo izvajali. Hvala za razumevanje.

Preberite več

PREDAVANJA EA

Obveščamo vas, da z današnjim dnem (petek, 09.10.2020) do nadaljnjega ODPADEJO predavanja o epiduralni analgeziji, zaradi poslabšanja epidemiološke slike s Covid-19. Hvala za razumevanje.

Preberite več

OBVESTILO O OBISKIH

Obveščamo vas, da zaradi poslabšanja epidemiološke slike s Covid-19 v Sloveniji, z današnjim dnem (petek, 09.10.2020) velja ukrep PREPOVED OBISKOV partnerjev in očetov v porodnišnici. Ukrep velja do preklica. Še vedno ostaja prisotnost bodočih očetov v aktivni fazi poroda. Hvala za razumevanje.

Preberite več

Okrogli trebuščki

  Letak_Okrogli trebuscki_WEB

Preberite več

Predavanja o epiduralni analgeziji

Ponovno vzpostavljamo predavanja o epiduralni analgeziji, ki bodo potekala vsak petek ob 13.30 v drugem nadstropju bolnišnice. Predavanja se lahko udeležijo le zdrave nosečnice, brez spremstva partnerjev, z obvezno zaščitno masko. Predavanja so brezplačna, naročanje nanje pa ni potrebno. Vabljene!

Preberite več

Obiski ponovno dovoljeni

Z današnjim dnem, 1.6.2020, so za zdrave partnerje ponovno dovoljeni obiski. Obiski potekajo vsak dan med 14.00 in 15.00 uro. V stavbi Porodnišnice je obvezna nošnja zaščitne maske.

Preberite več

Dodatno sproščanje ukrepov

Ukrepe sproščamo dalje. Od 23.5. dalje lahko partner ponovno sobiva z mamico in novorojenčkom na oddelku za otročnice. Tako bo celotna porodna in poporodna izkušnja še malo lepša in prijetnejša.

Preberite več
1 2 6