Mnenja

Naše pacientke so napisale svoje vtise v naši bolnišnici. Če ste ena izmed njih in bi želeli oddati svoje mnenje, ga lahko oddate preko spletnega obrazca.

Moja izkušnja v Centru za zdravljenje neplodnosti Bolnišnice Postojna je bila pozitivna. Vsi zelo prijazni in predvsem človeški. Super ekipa. Z njihovo pomočjo se hitro znebiš strahov in se počutiš sprejeto.

Še enkrat hvala za vse.

S.

Pred prvim otrokom sem imela spontani splav in slabo izkušnjo v eni od drugih bolnišnic. Čeprav sem bila zelo mlada, niso pokazali sočutja in niso razumeli moje stiske ali mi nudili tolažbe. V času, ki sem ga preživela v bolnišnici, sem se počutila ujeto in neprijetno. Prav zaradi tega in šoka, ki sem ga doživela, sem želela roditi nekje drugje. Odločila sem se za Postojno in ta odločitev je bila pravilna. Imam štiri otroke in vse sem rodila v postojnski porodnišnici. Tudi drugim mamicam bi jo priporočila.

 

Alma iz Kopra

Pozdravljeni, 

Prejšnji teden sem bila obravnavana v vaši porodnišnici. Sama sem izbrala vašo bolnico za svoj porod.

Pohvalila bi rada vašo osebje na porodnem in poporodnem oddelku, vaše sobe, čistost, hrana je bila zelo okusna, pomoč sestr pri dojenju, otročku. 

Celotno osebje je zelo prijazno, srčno, pripravljeno pomagat.

Prav posebaj pa bi rada izpostavila dr.Natašo Tul Mandić, babico Sandro Olenik , dr.Izo Predanič, babico Moniko Beroč Rebec in dr. Grmeka za strokovnost, pomoč, spodbudbo in res lepo porodno izkušnjo. 

 

To kar delate, delate izjemno dobro. 

Hvala vam 

Z lepimi pozdravi 

Maja Muren Malnarič

Zahvala Maja Muren Malnarič

Dream Team Porodnišnice Postojna,

tako hitro in nepričakovano sem prišel na svet,
da sem še sedaj, čisto prevzet.

V kratkem času, sem veliko vas spoznal,
prav vsako od vas,
v določenem trenutku sem potreboval.

Vse vaše izkušnje, volja in znanje,
omogočile ste mi,
lažje spanje in še lepše sanje.

Hkrati lepo ste skrbele za mojo mamico,
da hitro po porodu,
lahko ponudila mi je ramico.

Če še enkrat bi se rodil,
zagotovo spret v Postojno bi zavil,
bi rekla moja mama Zala,
vsem skupaj, najlepša HVALA.

Zahvala malega Tima in njegove mamice

Spoštovana dr. Tul,
sicer se 2.4., ko ste me naročili na indukcijo, žal nisva uspeli videti v porodni sobi, vseeno pa bi se vam želela zahvaliti za vaše vodenje moje nosečnosti in vse besede podpore, ki ste mi jih namenili v tem za vse nas čudnem obdobju. 2.4. se je po hitrem postopku (1,5 ure po prvih popadkih) rodila Mila s 3620 g. Prosim, če lahko predate mojo iskreno zahvalo in pohvalo tudi babici Moniki Bergoč Rebec, ki me je zelo z občutkom vodila čez porod, me podpirala v mojih željah in krasno varovala presredek. Tokrat prvič nisem imela epiziotomije, kar je za okrevanje ob že dveh čmrljih doma odlično :).
Hvaležna sem vam in vsemu osebju (tudi sestram na oddelku) za lepo tretjo porodno izkušnjo. Kot sem povedala domačim – če bi lahko bil še mož zraven, bi bilo že kičasto :).
Želim vam vse dobro in držim pesti, da se “korona” čim prej umiri,
Larisa

Zahvala in pohvala mamice Larise

“Zaradi prezgodnjega poroda v drugi nosecnosti sem bila tako tretjic kot cetrtic podrobneje spremljana, z opravljenim posegom med obema nosecnostima. Skozi celotno cetrto nosecnost me je v Postojni spremljala izr.prof.dr. Natasa Tul Mandic, za kar se ji iz srca zahvaljujem, saj je nosecnost potekala normalno in se je vse srecno izteklo. Tudi cetrti porod v Postojni je bila lepa izkusnja, za kar se imam zahvaliti babici ge. Moniki Rebec in celotni ekipi porodnega bloka Postojna, ki je pomagala pri rojstvu nasega Dominika. Tudi kolektiv na oddelku otrocnic, vkljucno s pediatrinjami je bil nadvse strokoven in prijeten. Zares iskrena hvala.”

Zahvala hvaležne mamice Barbare

Pisalo se je leto 2010. Rodila sem v najlepšem mesecu maju. Rodila sem fantka Gabrijela. Rodila sem hitro predvsem pa vse lepo in se najlepše brez šivanja. Vse pohvale ga. babici Jani in dr. Marku Muguši. Rada bi pa se pohvalila svojo ginekologijo dr. Tanjo Jordan. Lepi spomini . Sedaj je že 8 let mimo. Hvala se enkrat za vse lepe trenutke.
Zlati ljudje ste brez izjeme cel kolektiv porodnišnice Postojna.

Zahvale mamice Olge

En velik hvala vsem prijaznim besedam..
En res velik hvala, za res lepo porodno izkušnjo..
Rodila se je družina..

Rok,Irena in najino zlato dete

Zahvala nove družinice

V porodnišnici Postojna sem rodila leta 2015 fantka Nika in leta 2018 fantka Tima. Prvič sem imela epiduralno, drugič naraven porod brez bolečinskih sredstev. Na oba poroda imam lepe spomine, pri prvem sem bila zelo prestrašena, ampak me je babica Minka cel porod bodrila in me pomirila. Drugi porod je vodila Martina, ki je tudi super babica in me je cel porod usmerjala, da je bil hitro mimo in spet sem imela to srečo, da je bila zraven tudi Minka.

Rada bi se še enkrat zahvalila obema za vajino strokovnost, hkrati pa bi pohvalila celotno osebje porodnišnice Postojna, ker ste vsi nasmejani, ustrežljivi in vedno pripravljeni pomagati.

Pohvala mamice Mojce

Spoštovani!

Odločitev o posegu, ki ni bil nujen, bil pa je moteč za kvaliteto življenja. sem razmišljala dolgo in danes vem predlogo, kajti zahvaljujoč odličnim zdravnikom, zlasti kirurgu z “zlatimi rokami”, dr. Knapu in predhodnemu, izčrpnemu pogovoru z njim, gre iskrena zahvala, da sem poseg preživela z neverjetno lahkoto.

Hvala celotni ekipi, dr. Grmeku, ki sem mu malce mešala štrene s spreminjanjem datuma, anesteziologu, dežurnemu simpatičnemu dr. Likarju, skrbnim sestram in ne nazadnje celotnemu osebju od kuharic do čistilk, da ohranjate vašo bolnišnico na izjemnem nivoju, prijazno uporabnikom, obenem pa je čutiti red in disciplino.

V dobro vseh nas bodite najboljši še naprej!
Darinka

Zahvala gospe Darinke

Zahvaljujem se za vso podporo ob težkih trenutkih, s strani izjemno prijaznega osebja Bolnišnice Postojna.
Posebej se zahvaljujem dr. Robert Likar-ju za strokovnost, profesionalnost, posluh ter prijazno besedo.
Ostanite še naprej najboljši v Sloveniji! HVALA!

Zahvala mamice Pine

Pozdravljeni,

Konec marca 2012 ste nam v vaši porodnišnici pomagali na svet spraviti našega malega navihanca. Za nas pa ste naredili veliko več kot samo to.

Izjemna strokovnost, neprecenljivie izkušnje in odločne reakcije dr. Merla so našemu otročku rešile življenje in mu hkrati omogočile, da se je izognil resnim možganskim poškodbam. In ne mine dan, da se z možem ne bi spomnila na vašo porodnišnico, na dr. Merla in celoten tim zaposlenih, ki so nam omogočili, da se rojstva kljub težavam spominjamo na najlepši možen način in solzicami v očeh. In tako, kot je že ena od mamic prej omenila, tudi mi, kadar se peljemo mimo Postojne, sinčku z veseljem

in ponosom pokažemokje smo ga spravili na svet.

Nadaljujte z odličnim delom! Za vašo pomoč in lepo izkušnjo pa vam bomo vedno izredno hvaležni!

Lep pozdrav

mami Maja, oči Uroš in mali mož Dorian 🙂

  • 1
  • 2

    Obrazec za oddajo vašega mnenja

    Vabimo vas da izpolnete spodnji obrazec za oddajo vašega mnenja.

    Polja označena z * so obvezna!