Poslanstvo

Na področju porodništva je glavni poudarek na strokovnem in varnem vodenju nosečnosti in poroda ter skrbi za lajšanje porodne bolečine.

Na področju ginekologije opravljamo v naši bolnišnici vse ginekološke operativne posege, razen operativnih posegov razširjenih malignih obolenj. Vse več je endoskopskih operativnih posegov. Novejše endoskopske tehnike operiranja omogočajo hitrejše okrevanje, krajšo ležalno dobo, hitrejšo vrnitev v domače in delovno okolje, kar je v današnjem času izjemna prednost.

V zadnjih letih smo razširili program zdravljenja stresne urinske inkontinence. Novosti smo vpeljali tudi na področju diagnostike in zdravljenja neplodnosti ter zgodnje diagnostike morebitnih nepravilnosti v nosečnosti in razširili delež posegov v okviru dnevne obravnave na diagnostične histeroskopije in histeroskopsko vodene odvzeme tkiva za histološke preiskave.

Poslanstvo našega dela vidimo v zadovoljnem bolniku, uspešnih in zadovoljnih zaposlenih ter ugledu bolnišnice v ožji in širši skupnosti.